Een witgoed apparaat bij ons laten repareren begint met 65 euro. Hier zit 15 minuten monteurstijd, diagnosekosten en reparatie bij inbegrepen. Wel is het belangrijk om te weten dat hier geen onderdelen bij zitten – de kosten per onderdeel verschilt per merk en apparaat. Wanneer onze monteur langer bezig is dan 15 minuten rekenen wij 19,50 per kwartier.

Heeft u besloten om na het vaststellen van de storing uw witgoed apparaat toch niet te laten repareren? Dan dient u alsnog 65 euro te betalen, dit is voor de tijd van de monteur. Het maakt niet uit in welk tijdsbestek de diagnose is gedaan.

Afspraak maken? Neem direct contact met ons op door ons te bellen op 033-2003080.

Wat kost het voor zakelijke klanten?

Als u een zakelijke klant bent wordt er een andere starttarief in rekening gebracht. Dit kost 92,50 (inclusief BTW.)
Onze witgoed reparatie service inschakelen als zakelijke klant kent enkele voordelen, zo heeft u de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen. Handig als u even geen contant geld of pinpas bij u op locatie heeft.

Hoe kan ik betalen?

We hebben het geprobeerd zo makkelijk mogelijk voor u te maken, u kunt bij onze monteur pinnen (wij hebben een mobiel pinapparaat) of contant betalen. Zakelijke klanten kunnen achteraf op factuur betalen.

Kan ik mijn afspraak zomaar annuleren?

Heeft u een afspraak bij ons? Dan moet u er rekening mee houden dat u niet meer kosteloos kunt annuleren.
Bent u van plan toch te annuleren? Dan gelden hiervoor de volgende annuleringsvoorwaarden:
– binnen 24 uur: 65 euro
– binnen 72 uur: 25 euro

Deze voorwaarden zijn in werking gezet zodat wij onze planning kunnen vastzetten. Wij willen de garantie hebben dat onze klussen doorgaan.

De monteur is langsgeweest maar wij waren niet op locatie.

Wanneer onze monteur voor een gesloten deur komt te staan wordt dit gezien als een “noshow”. Wanneer dit het geval is zijn wij genoodzaakt om 65 euro in rekening te brengen. Deze rekening wordt per mail of per post opgestuurd, ook is het mogelijk dat wij een “tikkie” betaalverzoek naar u opsturen.

Wij vragen u vriendelijk om tijd vrij te houden voor de reparatiebezoek.

Jullie rekenen geen voorrijkosten, dat klopt toch?

Wij zijn één van de weinige reparateurs die geen voorrijkosten in rekening brengen. Dat maakt ons de goedkoopste witgoed reparatie service van de regio Amersfoort en omgeving. Wat wij wel rekenen is het starttarief van €65,-.